Timmerwerk

Kozijnen, kasten op maat, en meer..

Van Vuuren realiseert houtbouw en timmerwerk zoals veranda's, tuinhuizen, bergingen, houten trappen, daken, wanden en plafonds. Maar we maken ook houten tafels, kastenwanden, radiatorombouwen en andere meubels.

We combineren traditioneel vakmanschap met eigentijdse technieken. Zo komt het beste van twee werelden samen. Traditioneel handwerk en machinale houtbewerking gaan bij ons hand in hand: alles voor het beste resultaat!

Interieur en hout: stoer en sfeervol

Heeft u specifieke ideeën over de inrichting van uw interieur? Van Vuuren maakt ze graag waar! Wij maken alle denkbare onderdelen van uw interieur op maat.

Zo vervaardigen we houten tafels, (schuif)kastenwanden, lambrisering, kozijnen en deuren. Van nostalgisch en klassiek tot landelijk en eigentijds: we maken uw interieur op maat en in úw stijl.

Houtbouw: passend bij ieder gebouw

Schuren, tuinhuizen, veranda's, carports en andere uiteenlopende bijgebouwen: Van Vuuren vervaardigt ze van hout. Daarbij komt het aan op ambachtelijk vakmanschap.

Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor een landelijke of industriële stijl, waarbij de constructie en de kenmerkende tekening van het hout in beeld blijven. Zware gebinten en traditionele pen- en gatverbindingen geven een authentieke uitstraling.

Werkzaamheden

Op zoek naar een vakman voor het timmerwerk voor uw woning of bedrijfspand? Van Vuuren is zeer veelzijdig in timmerwerk:

  • Houtbouw: het maken van uw houten berging, carport, tuinhuis, veranda, pergola of overkapping;
  • Maatwerk houten interieur: kastenwand, tafel, deur, keuken, trap of radiatorombouw;
  • Aftimmeren van dakkapellen, trapgaten, zolders, kozijnen, boeidelen, wanden, toiletten en badkamers;
  • Houten vloeren en plafondafwerking.

Meer weten over onze producten en dienstverlening? Neem dan contact op met Remi van Vuuren.
EMAIL info@vanvuuren-bouw.nl
TELEFOON 06 4666 3821